Kauneuden ja hyvänolon Atelje Elea

Ajatonta kauneutta, Sinulle

Kauneuden ja Hyvänolon Atelje Elea on kahden ystävyksen perustama yritys, intohimo ihon hyvinvointiin ja ihmisen kohtaamiseen hoidossa kokonaisvaltaisesti yhdistää meitä. Hoitolamme arvoja ovat kiireetön, viihtyisä , rauhaisa ympäristö sekä asiakkaamme ainutkertainen hoitokokemus. Meille ensiarvoisen tärkeätä on laadukas työnjälki ensiluokkaisilla hoitotuotteilla. Hoidoissamme käytämme mm.luonnollista Eko-sertifioitua Lakshmi sarjaa sekä Thesera ja Beauty Spa tuotteita- Meiltä löydät myös laadukkaat Inglot meikit. Olemme myös HIFU hoitoihin erikoistunut kauneushoitola. Jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle rauhallisen hoitohetken , toivomme että varaat ajan nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse. Voit myös varata pienen ajan ostoksille tullessasi ajanvarauksestamme. Missiomme on "Ajaton kauneus ", hehkuvan kaunis, terve, elinvoimainen iho sekä täydellisesti rentoutunut mieli ja keho. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavaksi osaaviin käsiimme, Arja ja Mari

Henkilökunta

Employee picture

Mari

Sky- kosmetologi, Kansainvälinen Cidesco-tutkinto. Minulla on takanani pitkä, yli 30 vuoden kokemus erilaisissa kauneudenhoitoalan tehtävissä: kosmetologina, kouluttajana sekä maahantuonnin parissa. Jatkuvasti kehittyvä kauneudenhoitoala ja halu tarjota asiakkaille parasta mahdollista hoitoa on työni ehdoton "sydän". Minulle tärkeätä on asiakkaan tarpeisiin paneutuminen ja halu löytää juuri hänelle sopivat hoitomenetelmät ja -tuotteet. Haluan tarjota asiakkaalleni kiirettömän rentouttavan hetken hoidettavana. Vahvuuteni on mm. kasvojen erikoishoidot kuten esim. HIFU ja happokuorintahoidot. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavaksi !

Employee picture

Arja

Sky-kosmetologi, Erikoiskosmetologi, Estenomi, Ammatinopettaja Minulla on pitkä kokemus kauneudenhoitoalan eri tehtävistä. Hoidoissani keskityn kokonaisvaltaiseen ja elämykselliseen ihonhoitoon auttaen sinua erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Kasvohoidot, erilaiset rentouttavat hoitokäsittelyt, ayurvediset hoidot sekä kasvojen gua sha -käsittelyt ovat erityisesti intohimoni. Hoidan sinua ammattitaidolla ja suurella sydämellä, lämpimästi tervetuloa!

Lahjakortit

Ajanvaraus

Varaa aika

Yhteystiedot

Sijainti

 Kauneuden ja hyvänolon Atelje Elea

 +358407500446

 Hämeentie 8 30100 Forssa

 atelje.elea@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
40,00 €
Juhlameikki
Kaunis juhlameikki laadukkailla tuotteilla . Toiveittesi mukainen juhlameikki, kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkauksen hinta sisältää ripsitupsut haluttaessa.
55,00 €
Häämeikki
Klassisen kaunis häämeikki on tärkeä osa morsiamen hääpäivän tyyliä. Upea ja kestävä meikki antaa sinulle viimeisen silauksen itsevarmuutta ja olet valmis päivääsi kuningattarena. Klassiset meikkityylit kestävät aikaa. Häämeikkimme sisältää aina myös koemeikin.
98,00 €
Meikinopastus
Henkilökohtainen meikinopastus, jossa tutustutaan mm. tuotteisiin ja tekniikkaan. Opastus räätälöidään sinun toiveidesi mukaan: haluatko oppia siistin päivämeikin, kaipaatko neuvoja juhameikin tekemiseen? Vai onko sinulla ongelmia silmien meikkaamisen kanssa, kenties haluat vain päivittää oman meikkipussisi sisällön ja oppia uusia niksejä. Perusteellinen opastuksemme sisältää meikkauksen sekä kirjalliset ohjeet omaan meikkiin. Kesto 1,5h.
75,00 €
Meikki-ilta ryhmälle (min.4 henk.- max 8 henk)
Vietä mukava ilta Atelje Elean viihtyisissä tiloissa ystäväporukalla tai vaikkapa työkavereiden kesken uutta oppien. Saat vinkkejä välineistä, meikkaustekniikoista sekä henkilökohtaista opastusta meikin tekemiseen. Meikki-illassa meikkaajamme tekee opetusmeikin alusta loppuun yhdelle osalistujalle jolloin pääset näkemään ja kuulemaan tarkasti meikin tärkeät perusteet. Jokainen pääsee myös itse kokeilemaan meikin tekemistä uusilla tuotteilla ja vinkeillä. Hinta 65€/henk. sisältää tarjoilun .
65,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
68,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
Ylähuulen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä myös kasvojen alueelle. Hidastaa karvojen kasvua ja tekee kasvavasta karvasta hennomman ja pehmeämmän.
15,00 €
Leuan alueen sokerointi
15,00 €
Kasvojen alueen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä myös kasvojen alueelle. Hidastaa karvojen kasvua ja tekee kasvavasta karvasta hennomman ja pehmeämmän. Kesto noin 45 min.
45,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Lakshmi kasvohoito-rituaali ihotyypin mukaan
Lakshmi kasvohoitorituaali on kokonaisvaltainen hoito, joissa yhdistyvät ayurveda, aromaterpia ja fytoterapia. Hoitoelämys kaikille aisteillesi! Nauti täydellisen rentouttavasta hoitorituaalista. 100% luonnolliset Lakshmi tuotteet ovat eko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vata - kuivalle ja elottomalle iholle Pitta - herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle Kapha - rasvaiselle ja sekaiholle
89,00 €
Ainutlaatuinen Lakshmi kasvohoito-rituaali
Koe Ayurvedisen Lakshmi kasvohoitorituaalin ainutlaatuisen rentouttava vaikutus.
150,00 €
Kirkastava Lakshmi Skinglow -hoitorituaali
Ayurvedinen ja aromaterapeuttinen ihon pigmentaatiohäiriöitä korjaava tehohoito. Pigmenttiläiskien kirkastamisen ja ennaltaehkäisyn lisäksi se hoitaa kuivaa ihoa tehden ihosta pehmeän ja tasaisen värisen.
89,00 €
Akwaterra kasvohoito
Akwaterra - kasvohoito on täydellisesti ihoa tarpeita huomioiva kasvohoito. Rentouttava, kosteuttava, tasapainottava , kiinteyttävä - ihon tarpeiden mukaan.  Ainutlaatuinen hoitokokemus, jossa kasvojen ja niska hartiaseudun käsittely lämpimillä  Akwaterra -hoitopäillä. Kasvohoidossa käytettävät luonnonmukaiset tuotteet sekä Akwaterra hoitorituaali rentouttavat mielen , poistavat jännityksiä kasvojen ja niskan alueelta. Ihastuttava hoitokokonaisuus sekä naisille että miehille.
89,00 €
Ayurvedinen kasvohoito
Täydellinen kasvohoitorituaali, jossa tehdään kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukainen hoito kasvoille sisältäen kasvojen marmapistehieronnan. Hoidossa käytetään ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja kasvohierontaan valitaan ihon tarpeisiisi sopiva lämmin hoitoöljy.
89,00 €
Miesten Lakshmi kasvohoitorituaali
Miehen iholle erityisesti kehitetty kasvohoito, joka sisätää kuorinnan, ihanat lämpimät kompressit kasvoille, rentouttavan hieronnan sekä virkistävän naamion.
79,00 €
Netra silmänympäryshoito
Ikääntyvää silmänympärysihoa täydellisesti virkistävä, kiinnteyttävä ja kirkastava erikoishoito. Alkupuhdistus, hieronta, naamio, seerumi, kristallihieronta, hoitovoide.
40,00 €
Pinnallinen happokuorinta
Uskomattoman tehokas happokuorinta kasvohoito; poistaa iholta kuolleen ihosolukon, syväpuhdistaa, madaltaa arpia ja juonteita, tasapainottaa talineritystä, vähentää rasvakiiltoisuutta, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Suunnittelemme yhdessä ihon happokuorintoihin erikoistuneen kosmetologimme kanssa juuri sinun iho-onglmaasi.
100,00 €
V-Carbon lifting
Luonnon kasvihiiltä sisältävä tehohoito väsyneelle, epäpuhtaalle ja veltostuneelle iholle. Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Tiivistää laajentuneita huokosia. Tehokkaasti piirteitä kohottava vaikutus, välittömästi tiiviimpi ja napakampi iho!
110,00 €
Beauty Spa Lifting kasvohoito/ Erikoiskasvohoito
SUPER Tehokas lifting kasvohoito ikääntyvälle iholle! Beauty Spa lifting -otsonihoito kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Hoidossa käytetyt toiminnalliset peptidit tasoittavat ryppyjä ja antavat iholle nuorekkaan raikkaan ilmeen.
95,00 €
Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha kasvoille
Olemme kouluttautuneet vaativaan ammattilaisille tarkoitettuun Yin Your Skin ® Pro Kosmeettinen Gua Sha menetelmään. Kosmeettinen Gua Sha - hoito on äärimmäisen rentouttava, tehokas ja luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille. Käsittely poistaa turvotusta, kiinteyttää ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, tuo kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoidossa käytämme Bian-kivestä valmistettua Gua Sha lastaa sekä Jade -kivestä valmistettua lusikkaa.
120,00 €
Thesera kosteuttava kasvohoito eritt. kuivalle iholle
Thesera - sarjan tehokkaasti ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito. Hoito stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista pitkään. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille
85,00 €
Ihonpuhdistuskasvohoito/ Mekaaninen ihonpuhdistus
Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen tehokkaasti ihoa puhdistava hoito. Hoito käsittää ihon kuorinnan, syväpuhdistuksen sekä naamion. Hoito päätetään rauhoittavilla ja puhdistavilla hoitotuotteilla iholle. Tuloksena puhdas , raikas iho!
80,00 €
Täydellinen ihonpuhdistuskasvohoito
Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen , kulmien siistimisen sekä kasvojen ja decolten hieronnan. Ihanan rauhoittavan/puhdistavan naamion, jonka aikana käsien tai niska /hartiaseudun rentouttavan hieronnan.
110,00 €
Nuoren ihonpuhdistus kasvohoito (alle 16v.)
Nuoren ihon hellävarainen ihonpuhdistuskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen , kuorinnan, syväpuhdistuksen mekaanisesti, rauhoittavan/puhdistavan naamion. Opastuksen ihon kotihoitoon.
65,00 €
Lymfakasvohoito
Lymfakasvohoito tehdään ihon tarpeiden mukaisilla ekologisilla Lakshmi -hoitotuotteilla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hoitoöljy/seerumi, lymfahieronta, kasvo- ja silmänympärysnaamio sekä hoitovoiteet. Lymfahieronnalla pyritään edesauttamaan ihon aineenvaihduntaa, poistamaan kuona-aineita sekä turvotusta, rauhoittamaan ja rentouttamaan ihoa sekä kiinteyttämään kudoksia.
85,00 €
HIFU -hoito otsa & silmänympärysalue
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito perustuu teknologiaan, jonka avulla ultraäänienergia jakautuu tasaisesti kohdistuen haluttuun kerrokseen ihonalaiskudoksessa.Hifu hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa kahdeksan kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Tervetuloa turvalliseen kasvojen kohotukseen ammattilaisen hoidettavaksi.
260,00 €
Tarjous! Hifu-hoito huultenympärys & posket sekä leukalinja,kaula(kasvojen alaosa, kaula)
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa 8 kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Kasvojen alaosan HIFU kiinteyttää leukalinjaa, kohottaa huultenympärysihoa sekä tiivistää poskien veltostuneen ihon. Nuorekkaampi ilme turvallisesti.Tervetuloa asiantuntevaan hoitoon .
260,00 €
HIFU- kasvot ja kaula
HIFU- 7D on huipputehokas täysin uudenlainen kohdistetuun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.HIFU hoito kiristää veltostuneen ihokudoksen ja nuorentaa tuntuvasti kasvojen ilmettä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa 8 kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Hoito käsittää konsultaatio käynnin, koko kasvojen sekä kaulan hoidon , kotihoidon ampullikuurin. Tervetuloa turvalliseen kasvojen kohotukseen ammattilaisen hoidettavaksi.
400,00 €
HIFU konsultaatio
Haluatko tehokkaimman mahdollisen kiinteystyshoidon kasvoillesi ja kaulalle? Mikäli olet harkinnut HIFU hoitoa ja pohdit hoidon sopimista sinulle suosittelemme sinua varaamaan rohkeasti ajan HIFU konsultaatioon. Kartoitamme lähtötilanteesi ja mietimme yhdessä onko Hifu sinulle oikea hoito. Joskus lopputuloksena voi olla aloittaa ihon kiinteyttäminen sekä ihon kunnon kohentaminen muilla hoidoilla ja tehdä Hifu mahdollisesti tulevaisuudessa.
0,00 €
Ozone -happihoito epäpuhtaalle iholle
Tehokas syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle. Rauhoittaa talineritystä ja avaa tukkoisen ihon, parantaa ihon hapensaantia ja tekee ihosta jälleen raikkaan hengittävän. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, happokuorinnan, syväpuhdistuksen tarvittaessa , rauhoittavan kevyen hieronnan sekä naamion.
95,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien muotoilu
Kulmien siistiminen, muotoilu valitulla menetelmällä (sokerointi, vahaus, nyppiminen).
20,00 €
Intensive ripsien TAI kulmien kestovärjäys
Kestovärjäys erittäin hyvin kiinnittyvällä sekä kestävällä intensive kestovärjäys menetelmällä.
20,00 €
Intensive kulmien kestovärjäys & muotoilu
Kestovärjäys erittäin hyvin kiinnittyvällä sekä kestävällä intensive kestovärjäys menetelmällä. Kulmien muotoilu valitulla menetelmällä (sokerointi, vahaus, nyppiminen).
25,00 €
Intensive ripsien & kulmien kestovärjäys sekä muotoilu
35,00 €
Klassinen ripsipidennys
Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin kiinnitetään yksi ripsikuitu yhteen ripseen, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Mistä sitten tietää, kumpi sopii sinulle paremmin klassinen vai hybridiripsipidennys?s Jos pidät tuuheuttavista ripsiväreistä, pidät luultavasti myös hybridiiripsistä enemmän. Jos taas tykkäät erottelevista maskaroista, klassiset ovat sinun juttusi. Klassiset ripset on hyvä huoltaa n.3 vko.n välein.
85,00 €
Klassisten ripsien pikahuolto.
Pikahuolto klassisille ripsienpidennyksille.
55,00 €
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten hellävarainen poisto.
30,00 €
Hybridi ripsipidennys
Hybridi-ripsienpidennykset ovat sekoitus volyymiripsiä sekä klassisia ripsiä. Yhdistämällä kahta eri tekniikkaa saadaan luonnollinen lopputulos, mutta samalla myös sopivasti tuuheutta ripsiin.
95,00 €
Hybridiripsipidennysten huolto
Huolto hybridiripsipidennykselle kun vähint. 1/3 osa ripsistä jäljellä. (max väli pidennysten laittamisesta 5vko:a).
55,00 €
Kulmien laminointi/Brow Lift & intensive kestovärjäys
Brow Lift, eli kulmien laminointi tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat muotoillaan/laminoidaan mahdollisimman siisteiksi ja tuuheiksi. Hoito sopii kaikille; tuuhet kulmat pysyvät paremmin aloillaan ja ohuet saavat symmetriaa ja volyymia. Kulmakarvat on helppo harjata haluttuun muotoon hoidon jälkeen. Hoito säilyy kauniina 2-5 viikkoa
55,00 €
Brow lift /Kulmien laminointi sekä Lash Lift/ ripsien kestotaivutus paketti
Lash & Brow Lift -paketissa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin.
105,00 €
Lash lift /Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutuksen avulla luonnollisiin ripsiin saadaan kaunis lopputulos pitkäksi aikaa. Kestotaivutuksen avulla ripset kestotaivutetaan kauniille kaarelle, joka tuo ripset ja ripsien pituuden paremmin esiin. Hoidon yhteydessä tehtävä kestovärjäys korostaa kauniisti ripsilinjaa ja saa ripset näyttämään pidemmiltä. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina ja pidempinä. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.
70,00 €
HierontaHinta alk.
Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja jännitystiloja laukaiseva hoitomuoto, jonka juuret ovat vanhassa intialaisessa ayurveda-perinteessä. Hoitotapahtumaan varataan aikaa 60 min. ja se sisältää alkukeskustelun sekä hoitokäsittelyn yläselän, hartioiden, olkavarsien, niskan, pään, korvien ja kasvojen alueelle.
60,00 €
Aromaterapia-hieronta
Aromaterapiahieronta on lempeä hoitokäsittely koko keholle päästä varpaisiin ja hoidon lopputuloksena on rauhallinen ja rentoutunut olo ja mieli. Hoidossa käytettävät öljyt ovat korkealaatuisia ja ne valitaan yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.
89,00 €
Ayurvedinen hoitoelämys
Hoitokokonaisuus täydelliseen rentoutumiseen ja hyvään oloon. Hoidossa käsitellään koko keho lempeästi sekä huomioidaan ihon hoidolliset tarpeet yksilöllisesti. Sisältää kasvohoidon ja vartalohoidon, jonka tuloksena on kuulas, elinvoimainen iho sekä täydellisesti rentoutunut keho ja mieli.
165,00 €
Kuumakivihieronta
Ihana stressiä poistava, syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hyvänolonhoito. Verenkierron paraneminen elvyttää myös ihoa tehden siitä tasaisemman ja terveemmän näköisen. Hoitokäsittelyssä yhdistyvät erilaiset hierontamenetelmät sekä lämpimät kivet. Hoidossa käytettävät öljyt ovat korkealaatuisia ja ne valitaan yksilöllisesti sinun tarpeisiisi. Hoitokäsittelyssä voidaan käyttää myös "taianomaisia" voimakkaasti maadoittavia ja energisoivia Obsidiaanikiviä.
89,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
Ostoksille Eleaan / Ihonhoito-opastusta !
Jotta voimme keskittyä juuri Sinun vierailuusi Eleassa oli sitten kyse ihonhoidon neuvonnasta tai haluat poiketa meille ostoksille, varaa pieni aika tapaamiseen!
0,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Akwaterra vartalon hieronta & rentoutushoito
Ainutlaatuinen rentouttava hierontakäsittely koko vartalolle! Lämpimällä vartalonhoitoöljyllä sekä ainutlaatuisella hierontatekniikalla toteutettu kokonaisvaltainen hoito joka rentouttaa sekä kehon että mielen.
89,00 €
Akwaterra vartalon & kasvojen hieronta sekä rentoutushoito
Ainutlaatuisen rentouttava hoitokäsittely hiusrajasta varpaisiin. Nauti lämpimästä luonnonöljyjen hyvää tekevästä voimasta ihollesi sekä äärimmäisen rentouttavasta hierontatekniikasta. Hoito sisältää koko vartalon kuivakuorinnan , kasvojen hellän kuorinnan sekä kasvonaamion.
120,00 €
Lakshmi Garshan DREN -vartalohoito- rituaali
Lakshmi Garshan DREN -vartalohoitorituaali on hoito, jonka tuloksena on kokonaisvaltainen hyvänolon tunne sekä pehmeä ja elastinen iho. Hoito on puhdistava, kehon lymfanestekiertoa parantava sekä ylimääräistä nestettä poistava. Hoito sisältää kuivahieronnan luonnonsilkki-hansikkailla, kuorinnan, hieronnan lämpimällä öljymutaseoksella sekä hoitovoiteen.
100,00 €
Maaliskuun kampanjahoidotHinta alk.
Yin Your Skin Pro Gua Sha -kasvohoito
Gua Sha -kasvohoito kiinteyttää tehokkaasti ihoa, antaa elinvoimaa, hehkua ja kirkkautta sekä vähentää turvotusta. Tutustumispaketin ostajalle lahjaksi gua sha -lasta sekä lastan käyttöohjeet.
95,00 €
HIFU -hoito kasvojen alaosa (posket, leukalinja, suunympärys ja kaula)
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa 8 kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Kasvojen alaosan HIFU kiinteyttää leukalinjaa, kohottaa huultenympärysihoa sekä tiivistää poskien &kaulan veltostuneen ihon. NYT TUTUSTUMISTARJOUS 30.3.2023 asti! (norm. 320€)
260,00 €
HIFU -hoidot kasvot ja vartaloHinta alk.
HIFU -hoito kasvot & kaula
HIFU- 7D on huipputehokas täysin uudenlainen kohdistetuun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.HIFU hoito kiristää veltostuneen ihokudoksen ja nuorentaa tuntuvasti kasvojen ilmettä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa 8 kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Hoito käsittää konsultaatio käynnin, koko kasvojen sekä kaulan hoidon , kotihoidon ampullikuurin. Tervetuloa turvalliseen kasvojen kohotukseen ammattilaisen hoidettavaksi
400,00 €
HIFU -hoito otsa & silmänympärysalue
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito perustuu teknologiaan, jonka avulla ultraäänienergia jakautuu tasaisesti kohdistuen haluttuun kerrokseen ihonalaiskudoksessa.Hifu hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa kahdeksan kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Tervetuloa turvalliseen kasvojen kohotukseen ammattilaisen hoidettavaksi.
260,00 €
Tarjous! Hifu-hoito huultenympärys & posket sekä leukalinja,kaula(kasvojen alaosa, kaula)
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja kehittyvät jopa 8 kuukauden ajan kollageenin aktivoitumisen ansiosta. Kasvojen alaosan HIFU kiinteyttää leukalinjaa, kohottaa huultenympärysihoa sekä tiivistää poskien veltostuneen ihon. Nuorekkaampi ilme turvallisesti.Tervetuloa asiantuntevaan hoitoon .
260,00 €
HIFU- silmänympäryshoito
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. 7D HIFU mahdollistaa myös silmänympärys alueen tarkasti kohdistetun hoidon. Hoidettava alue: kulmakarvojen ylä- sekä alapuoli (raskas ,veltostunut kulmien alalinja) ”naururypyt” sekä poskiluun yläosa. Hoito käsittää aina myös hoidon päätteeksi silmänympäryksen kosteuttavan naamion.
90,00 €
HIFU- huultenympäryshoito
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. 7D HIFU mahdollistaa myös huultenympärysiholle tarkasti kohdistetun hoidon. Hoito soveltuu eriomaisesti huuliryppyjen madaltamiseen sekä huultenympärysihon täyteläisyyden palauttamiseen. Hoito sisältää aina kosteuttavan naamion käsittelyn päätteeksi.
90,00 €
HIFU- dekoltee hoito
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Dekoltee alueen kiinteyden väheneminen sekä rypyt alkavat muodostua nopeasti vaihdevuosien alkaessa/jälkeen. HIFU hoidolla saavutetaan tuloksia kiinteyden parantamiseeen ja ryppyjen madaltumiseen dekoltee alueella. Hoidon tuloksia on nähtävissä heti hoidon jälkeen ja jopa 8kk kuluttua hoidosta!
200,00 €
HIFU- käsivarret "Allit"
Hifu 7D on huipputehokas täysin uudenlainen focusoituun ultraääneen perustuva veitsetön kasvojen kohotusmenetelmä.Hoito kiristää veltostunutta kudosta sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Veltostuneiden käsivarsien "Allien" hoito iholla kiinteyttää , tiivistää ihokudosta sekä poistaa ihonalaista rasvaa.
200,00 €
HIFU &LIPO- vatsanalueen hoito
HIFU & LIPO yhdistelmähoito keskivartalon kudoksen kiinteytymiseen. Hormonaaliset häiriöt, äkillinen laihtuminen, fyysisen aktiivisuuden puute, raskaus sekä ikääntyminen edesauttavat ihon veltostumista. Hifu 7D & LIPO-hoito on markkinoiden tehokkain tapa saada sileämpi ja kiinteämpi iho ilman kirurgista toimenpidettä. Varaa maksuton konsulaatio aika puhelimitse vartalohoidon suunnitteluun.
260,00 €
HIFU- "peppu" pakara-alueen hoitoon
HIFU 7D vartalohoito pakara-alueen sekä reisien yläosan kiinteyttämiseen. HIFU-ultraäänienergia kohottaa ja kiinteyttää ihon ja ihon alla olevat kudokset luonnollisesti – ilman kirurgiaa tai toipumumisaikaa. Toimenpiteen aikana kudoksiin kohdistetaan tarkasti fokusoitua, erittäin tehokasta ultraäänienergiaa, joka kiinteyttää ja kohottaa ihoa sekä ihonalaiskudosta. Hoidolla saavutetaan hyviä tuloksia pakara-alueen veltostuneen kudoksen tiivistämiseen ja kohottamiseen.
300,00 €
Banner